C.P.Sant Martí del Clot

Plaça Canonge Rodó,3

Barcelona 08026

93.231.99.10

cpsantmarti@cpsantmarti.orgEl Centre

Fa molts anys que el Centre Parroquial Sant Martí del Clot és el Centre Parroquial Sant Martí del Clot. Fa molts anys, que algú va decidir que calia crear un lloc de trobada on tothom es sentís a gust i tingués el seu lloc i de la mà de l'Església de Sant Martí es va crear el Centre Parroquial Sant Martí del Clot que tots coneixem com "El Centre".

Ens ha acompanyat molta gent des de llavors, de dins i de fora de l'església i, com tots els centres n'hem passat de tots colors. "Todo pasa y todo queda" com deia el poeta, "pero lo nuestro es pasar"; i així ho hem fet.

Al Centre s'ha fet de tot: bàsquet, dansa, balls de saló, fotografia, excursionisme, teatre, música; grups que han anat passant i d'altres que s'han quedat i han evolucionat dins el nostre Centre.

Actualment contem amb grups de dansa tradicional catalana i dansa clàssica, teatre, bàsquet, dards i un grup de música i entre tots ens esforcem perquè el Centre continuï essent el que ha de ser, un lloc de trobada on trobar-se a gust i, si vols, fer alguna activitat.

Així que ja ho saps, aquí estem esperant la teva arribada