C.P.Sant Martí del Clot

Plaça Canonge Rodó,3

Barcelona 08026

93.231.99.10

cpsantmarti@cpsantmarti.orgGrup
l'Horitzó

L’any 1947 es va crear el C.P. Sant Martí del Clot i gairebé des dels inicis, en aquest centre hi existeix un grup de teatre. El naixement del Grup l’Horitzó és aixó, uns quants socis del Centre que de tant en tant, per ocasions especials, preparaven una obra de teatre. De mica en mica aquest grup es va anar consolidant i fou quan es va crea com a una secció més del C.P. Sant Martí i se li va posar un nom: Grup de Teatre l’Horitzó.

I la van encertar amb el nom. Un horitzó es una fita, un objectiu, però també representa un somni. I aixó es el teatre.

Representar una obra de teatre és un treball d’equip. Sovint només es veuen els personatges que s’interpreten, però al darrera hi ha un seguit de feina que no es veu: perruqueria, maquillatge, vestuari, decorats, attrezzo, llums, so, direcció… un seguit de coses que sense l’esforç de tots no seria possible fer cap representació. Per sort, pel nostre grup hi ha passat un munt de persones que han deixat el seu granet de sorra.

Hem passat per moltes etapes. En unes hi havia tanta gent que no es podia donar feina per tothom. En d’altres, amb poca gent, tocava fer doblet en moltes tasques.

I ens hem sortit. Encara hi som i tenim ganes de tirar endavant. En ocasions escollim obres per divertir, passar una bona estona. En d’altres, l’obra escollida ens fa plantejer-nos aspectes de la nostra societat o de la Nostra condició humana. Però en tots els casos és el resultat de l’esforç, la il·lusió i la passió pel teatre de tots els que hi participem.


Més informació: www.gruphoritzo.org